If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Моля кажете ми ако имате случайно няккави наблюдения в/у тази също така моля кажете ми как и какво точно да гледам при съединителя за да не се прецакам и да знам че ще издържи няколко хиляди километра поне
Пич,кво само и ти и много такива като теб питат кухи работи който и да ти ги обясни,няма да знаеш кво да направиш(гледаш)!!!За това 50-70 парички и взимаш майстор с теб:той гледа технически колата и ти казва"ДА-става-НЕ-нестава"и пак не е гаранция.....а та да не се минеш(прецакаш),или си купи чисто нова(3-5-7гаранция) или не си купувай нищо а гледай как се возят другите....!!!Не прави Гръцки-Габровски....експерименти!!!Приеми го като окуражителен съвет!Успех
Моля кажете ми ако имате случайно някакви наблюдения в/у тази също така моля кажете ми как и какво точно да гледам при съединителя за да не се прецакам и да знам че ще издържи няколко хиляди километра поне
Така и направих.Съединителя отделя малко по високо но има още живот в него вика майстора.От днес вече съм горд собственик на алфа 147.Много хубав автомобил.Млако е нисък и позадрах бордюрите но ще го имам впредвид за бъдеще.Благодаря на всички за съветите
Така и направих.Съединителя отделя малко по високо но има още живот в него вика майстора.От днес вече съм горд собственик на алфа 147.Много хубав автомобил.Млако е нисък и позадрах бордюрите но ще го имам впредвид за бъдеще.Благодаря на всички за съветите
Ами ей така се прави - Дойдох, Видях, Побе... Купих
Със здраве да си я караш!
Пич,кво само и ти и много такива като теб питат кухи работи който и да ти ги обясни,няма да знаеш кво да направиш(гледаш)!!!За това 50-70 парички и взимаш майстор с теб:той гледа технически колата и ти казва"ДА-става-НЕ-нестава"и пак не е гаранция.....а та да не се минеш(прецакаш),или си купи чисто нова(3-5-7гаранция) или не си купувай нищо а гледай как се возят другите....!!!Не прави Гръцки-Габровски....експерименти!!!Приеми го като окуражителен съвет!Успех
Все се намери някой който да се направи на спец.И какво му е кухото дето е питал?
---------- Post added at 06:29 ---------- Previous post was at 06:28 ----------
Честита нова придобивка,с кеф да си е караш
Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Все се намери някой който да се направи на спец.И какво му е кухото дето е питал?
---------- Post added at 06:29 ---------- Previous post was at 06:28 ----------
Честита нова придобивка,с кеф да си е караш
Не виждаш ли,че момчето се беше притеснило и във същият момент може би си мислеше,че може да разбере и сам дали има живот в съединителя(както на 70-80% от нас би ни се искало да спестим тия пари за този преглед който би взел майстора,мислейки,че това е елементарно...)лошо няма да изразявате мнения и да му казвате какво да провери,Но накрая ако сте пичове трябва да го посаветвате на 101% да си вземе майстор-а повечето не го правят!!!Какво ли може да помогне един майстор на момчето:най малкото ако установи,че е предал багажа тоя съединител и търговеца види,че момчето тръгва да се отказва(а той вижда,че е с парите и е готов да я плаща)собственика ще се респектира от майстора и няма да може да дрънка на момчето,като:"Приятел няма проблеми,то алфите са така-онака"и да го изиграе а следователно или му оправя съединитля(сваля от цената колкото струва)или губи сигурни пари!!!Вие го изспращате със вашите мнения и знания чисто сам И ако не разбере какво му е състоянието-кво ви е зор,от вашия джоб пари не излизат НАЛИ,той после ще си бие главата....!!!?Мани не ми пиши ти на мен дъра-бъра,че все някой....то на чужд гръб нали знаеш,че колко и тояги да биеш все са малко!!!Мн.поздрави от папата....
Бро нее баш така. Момчето пита за съвети точно за варианта САМ да отиде и да гледа,то иначе е ясно че е най-добре да се иде с човек който е наистина наясно какво и как да гледа.
И тук всеки му каза какво и как да провери Евентуално ако отиде САМ в което няма лошо,но за него си е рисково,особенно ако не разбира много.
П.С. Мен лично са ме гонили от автокъща след оглед на една кола преди да си взема алфата (бях с един авер) и след глупостите които ми наговориха в къщата поспорихме с продавача и като го "наредих" малко и видя че няма мине номера му и се ядоса и ми вика "напуснете,няма да ви продам нищо"
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Бро нее баш така. Момчето пита за съвети точно за варианта САМ да отиде и да гледа,то иначе е ясно че е най-добре да се иде с човек който е наистина наясно какво и как да гледа.
И тук всеки му каза какво и как да провери Евентуално ако отиде САМ в което няма лошо,но за него си е рисково,особенно ако не разбира много.
П.С. Мен лично са ме гонили от автокъща след оглед на една кола преди да си взема алфата (бях с един авер) и след глупостите които ми наговориха в къщата поспорихме с продавача и като го "наредих" малко и видя че няма мине номера му и се ядоса и ми вика "напуснете,няма да ви продам нищо"
Е точно за това такива пичове,трябва да ги убедиме-връзумиме,че не трябва да ходят сами!!!Едно е да идеш с майстор който раздава респект,друго е да идеш с приятел и да почнете да си правите тънките историй и да се гаврите едва ли не-и аз бих те изгонил...(казвам го от личен опит,защото и мен са ме гонили отвайки Без Майстор а с приятел...) търговеца се отпуска(когато си сам) и те вкарва в неговото темпо,а когато е майстора там и знае,че си му платил да я гледа:1-знае,че си 100% купувач 2:каквото каже доктора(майстора)ТОВА ЕЕЕ!!!Каде отива той като спеца му каже в очите,кво работи и кво-не!Това всичкото съм го препатил много кратно и нека да е съвет за всички!!!Сам ли си я гледаш-Пътник сиии...освен ако не си самият Ти майстор с добри търговски умения..!А и да не говориме,че повечето помагачи(в форумите изобщо) са подрастващи тинейджери,опитващи се да се докажат,пишейки измислени работи и по този начин увреждат на други който сега прохождат....
По принцип е така да. Добре е да има респект от продавача,а не да те мота както си иска,макар че с сегашните вълшебни добакти за масла и горива и майсторът може да се подведе и после като смениш маслото .......
Мен ме изгониха не за гавра,напротив,нокога не бих се базикал с хората. Просто пича му стана тъпо че не можа да ме излъже за годината на колата и за това,че нее удряна и боядисване,а то си личеше + че и километража бе барникан на 100%,затова ме изгони щото му казах нещата в очите,а не заради гавра
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
По принцип е така да. Добре е да има респект от продавача,а не да те мота както си иска,макар че с сегашните вълшебни добакти за масла и горива и майсторът може да се подведе и после като смениш маслото .......
Мен ме изгониха не за гавра,напротив,нокога не бих се базикал с хората. Просто пича му стана тъпо че не можа да ме излъже за годината на колата и за това,че нее удряна и боядисване,а то си личеше + че и километража бе барникан на 100%,затова ме изгони щото му казах нещата в очите,а не заради гавра
Ама това ееее,че като ти-аз и други почваме да казваме кусурите и те злобеят а ние сме с парите в брой и както по цял свят,клиента има право(недоразбрано все още в БГ) и от там стават препирни единия казва така онака,абе спецялно аз правя ебати проблема ако ме прави на луд собственика...!За това взимам майстора и отиваме на място:аз гледам като визия и екстри,удари...а той технически-като каже за нещо,че не е наред и гледаш как собственика не може да си намери място,а това нали знаеш кво означава-парички надолу!!!Така,че да вземеш майстор с теб дори и за мостра е ГОЛЯМ++++
Comment